Dirty Dog op Lummeldagen

De Lummeldagen in Ruinerwold zijn dit jaar op zondag 1 juli. Het betreft hier een gratis te bezoeken eendags, no nonsens doe-het-zelf festival voor jong en oud. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dan kan dat gewoon. De locatie is dit jaar wederom op het land van Roelof Dekker aan Boerpad in Ruinerwold.

Natuurlijk hoort er muziek, entertainment en ander (kinder) vermaak bij. Echter het betekend wel een festival zonder grote artiesten en/of bekende namen. Maar een laagdrempelig, gezellig en sfeervol festival met een grote knipoog. Op het terrein komen diverse foodtrucks waar lekker eten en drinken verkrijgbaar is. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Zo bestaat het kinderparadijs uit lucht en springkussens, een knutselplein, en ze kunnen zich laten schminken. En zijn er optredens van een Circustheater Ketü, de band Dirty Dog (akoestisch), Vinyl DJ Bart en Magic Joop en Dweilorkest Frederikshaven en een tribute to Armand/Boudewijn de Groot.

Lummeldagen?
Het wordt weliswaar in meervoud geschreven. Maar het betreft slechts een dag, de tweede dag is voor eigen rekening. Lekker thuis voor de buis, of op het werk in de baas zijn tijd. Aanvang: 13.00 – 19.00 uur. Locatie: Boerpad Ruinerwold. www.lummeldagen.nl